S7

Nikolina Hajdarovac

VLASNICA I DIREKTORICA

Još dok sam bila dijete čuvala bih svu djecu u susjedstvu i sa nepunih šest godina kada sam dobila svoju braću blizance sam svima govorila da ću kada narastem biti teta u vrtiću. Želja mi se danas ostvarila. Nisam teta u vrtiću, ali sam se nakon srednje škole uputila u vrlo srodni fakultet. Prvotno na razrednu nastavu, potom na fakultet pedagogije tako da sam ostala u okvirima svojih snova. Uvijek me pitate odakle mi ideja da se bavimo čuvanjem i animacijom djece na vjenčanju? Naime, bila je to upravo moja ideja prije točno tri godine kada smo putovali na izlet u Trakošćan. U razgovoru sam rekla, znaš čime ću se baviti? Čuvati ću i animirati dječicu na vjenčanju… Dobila sam odgovor: ali to ti ne postoji. Rehoh im, znam, sasvim uvjerena u sebe i u svoj cilj. Biti ću jedina i prva u Hrvatskoj koja će se time profesionalno baviti i dati zadnji atom snage za naše najmlađe goste, za zvjezdice koje su nam sve. Tako je sve započelo. Stavila sam oglas u jednu grupu koja se bavi tematikom vjenčanja te sam od Zagreba do Trakošćana imala jedanaest upita i dvije rezervacije. Uslijedila je ona birokracija otvaranja obrta, kupovanje igrački, biranje do posljednjeg detalja kako bi naše zvjezdice sve dočekalo spremno za najbolju zabavu. Ono što želim podijeliti s vama jest informacija da je naše prvo vjenčanje bilo samo deset dana od stvaranja moje ideje. Danas je iza nas više od stotinu vjenčanja, zadovoljnih zvjezdica, roditelja, mladenaca, baka i djedova, a zapravo smo i ovu četvrtu sezonu na samome početku. Radujemo se svakoj novoj suradnji, svakoj novoj svadbi kao da nam je prva.

Svaku svadbu radimo individualno i po želji dječice koja se nađu na njoj. Osluškujemo želje malenih zvjezdica kako bi doma otišli bogatiji za još jedno iskustvo i kako bi isto još danima prepričavali.

Ono što želim posebno naglasiti, ništa to ne bi moglo biti bez mojih cura koje su isključivo odgojno obrazovne struke, a koje čine Little Stars by Nina bogatim i svaki danom uspješnijim no jučer. Jedva čekamo svaki vikend kada provodimo najljepše vrijeme sa malenim zvjezdicama na svadbama, krstitkama i rođendanima.